Școlile se repară în vacanță cu bani alocați de la bugetul local, nu pe vorbe!

Consilierul local Maria Ponețchi a solicitat sprijinul executivului Primăriei Caransebeș cu privire la efectuarea unor lucrări de reparații la unitățile școlare din municipiu. Consiliera PNL dorește să inițieze un proiect de hotărâre.

Primarul municipiului Caransebeș a asigurat-o pe Maria Ponețchi (PNL) că, dacă ar avea bani la buget, ar repara toate școlile, însă nu sunt bani. Consilierul liberal a dat drept exemplu chiar Colegiul „CD” Loga, spunând ca plouă în școală din cauza acoperișului.

„Colegiul «CD Loga»?! Cum puteți să spuneți așa ceva?! Chiar la «CD Loga» unde se reabilitează școala pe exterior și anul trecut s-a reparat interiorul cu schimbarea acoperișului? În pus, nu am primit nicio sesizare în acest sens”, a mai spus edilul urbei. În cadrul ședinței de Consiliu Local a intervenit și consilierul Florin Bogdea care a întrebat-o pe Maria Ponețchi de ce nu a intervenit în primăvară sau în vară, când toți directorii de școli au depus solicitări la Primărie.

„Acum faceți proiecte, când elevii sunt la școală? Normal că nu sunt bani că banii s-au dus la dezinsecție, când v-am spus «NU dați 70.000 de lei pe țânțari, mai bine faceți reparații la școli», nu ați vrut, când v-am spus că sunt bani mulți la proiectele pe Legea 350, nu ați vrut să-i direcționați la școli. Acum faceți proiecte”, a mai spus consilierul PSD, lăsând impresia că liberalii inițiază proiecte cu iz electoral.