Școlile din Timișoara, tot în scenariul galben. În peste 50% din unitățile timișene orele se vor preda cu participarea fizică a tuturor elevilor

timisoara capitala 2023

Ca urmare a scăderii ratei de infectare cu noul coronavirus, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a aprobat, astăzi, scenariile de organizare a cursurilor în școlile din județ pentru săptămâna viitoare. Astfel, în peste 50% din unitățile de învățământ din Timiș se vor preda orele cu participarea fizică a tuturor elevilor.

Scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în școlile din județul Timiș pentru săptămâna viitoare a fost aprobat, astăzi, în cadrul ședinței online a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth.

Astfel, s-a decis ca de luni, într-un număr de 329 de unități de învățământ, din 71 de localități, adică în peste 55% din școlile din Timiș, cursurile să se desfășoare în scenariul 1. Asta înseamnă că toți elevii vor participa fizic la ore.

Cuib de vise 1000x100

Restul unităților de învățământ din Timiș, 262 din 28 de localități, vor funcționa în scenariul galben. În scenariul galben vor funcționa și școlile din Timișoara săptămâna viitoare, rata de infectare în capitala Banatului fiind de 1,06, astăzi. Concret, în acest scenariu, la cursuri participă fizic doar elevii din clasele primare și anii terminali, precum și cei din învățământul special.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/