Se reabilitează şcolile pentru noul an de învăţământ

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Perioada estivală aduce, în fiecare an, noi schimbări în instituţiile de învăţământ din judeţ. Şcolile oraşului Bocşa sunt în plin proces de reabilitare pentru un nou an şcolar.

Lunile de vacanţă nu trec neobservate din niciun punct de vedere. Cu toate că mai sunt destule zile până la deschiderea anului şcolar 2013-2014, directorii unităţilor de învăţământ din Bocşa îşi dau interesul să finalizeze cât mai repede lucrările de reabilitare. În momentul de faţă, programul de investiţii are loc la Şcoala Generală Nr.1, Şcoala Generală Nr.3 şi Liceul Teoretic „Tata Oancea” din oraş.

În pregătirea şcolilor se implică şi administraţia locală a oraşului Bocşa: ,,Investiţiile nu vor avea loc în toate şcolile din Bocşa, nu pentru că nu ne dorim noi, ci pentru că primăria alocă anumite fonduri unităţilor de învăţământ, iar acestea, fiind centre bugetare, se pot organiza cum îşi doresc pentru demararea lucrărilor. Eu voi susţine în continuare investiţiile în şcoli, dar asta nu depinde doar de mine, ci şi de organizarea directorilor. Întrucât e normal ca toate reparaţiile să se facă în perioada de vacanţă, eu sper să reuşim acest lucru”, a declarant, pentru Express de Banat, edilul-şef Eugen Cismăneanţu.

promovare banner maxagro

Pe lângă lucrările demarate, în cadrul instituţiilor de învăţământ vor trebui verificate, printre altele, lucrările de igienizare şi dezinfecţie, apa potabilă, grupurile sanitare, reziduurile menajere, precum şi aprovizionarea cu materiale de curăţenie. Elevii vor începe oficial cursurile pentru anul şcolar 2013-2014 pe 16 septembrie 2013.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/