Școala Sanitară „Carol Davila” din Caransebeș face înscrieri

manechin carol davila 300x194
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Noii elevi sunt așteptați la Școala Sanitară „Carol Davila”. Au început înscrierile pentru anul școlar 2023-2024. Vezi specializările și condițiile de înscriere. 

Viitorii asistenți medicali sunt așteptați la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”  din Caransebeș, unde instituția de învățământ pune la bătaie două specializări: asistent medical generalist și asistent medical de farmacie. Prin urmare, absolvenții de liceu care vor să deprindă un set de îndemânări recunoscut la nivel european, sunt așteptați la înscriere.

„Carol Davila” își deschide porțile către toți cei care doresc să urmeze domeniul sănătate și asistență pedagogică, iar pe lângă cele două specializări, unitatea școlară oferă și standarde înalte de pregătire profesională și calificări de nivelul 5. Cu spații pentru cursuri, în cadrul Colegiului Național „Traian Doda” din Caransebeș, cursanții beneficiază de o sală de demonstrație, un spațiu destinat serviciilor de secretariat și bibliotecă precum și încă nouă săli de curs.

Programul cursurilor este organizat pe un singur schimb, în intervalul orar 15.00 – 23.00. Fiecare clasă dispune de propriul spațiu de învățare și are acces la sala de demonstrație, respectiv laboratoarele de informatică, chimie sau biologie la momentul desfășurării unei activități din orar care necesită utilizarea laboratoarelor.

Stagiul clinic se desfășoară în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, dar și în alte localități care au următoarele dotări: sală de demonstrație, unități farmaceutice și practică comunitară. Sub mottoul „Educație riguroasă pentru o societate sănătoasă!”, școala își propune ca și viitorii absolvenți să  plece cu un set de deprinderi profesionale și morale care să le permită practicarea profesiei oriunde în Europa.

absolventi scoala sanitară Carol Davila Caransebeș

Acte necesare pentru înscriere: 

• copie act de studii (diploma de bacalaureat sau certificat de absolvire a XII/XIII clase, sau adeverință de absolvire pentru absolvenții din anul curent)

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

• copie a certificatului de naștere

• copie a certificatului de căsătorie, dacă este cazul

• adeverință de la medicul de familie („apt pentru școala sanitară”)

• Dosar plic cu două fotografii 3/4

Fișa de înscriere se poate obține de la sediul școlii. Taxa de înscriere este de 50 RON și se achită la momentul înscrierii, după care taxa de confirmare a locului, de 500 RON, va fi plătită. Taxa de școlarizare: 2.400 lei. Programul de înscrieri este de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 17.00.

Datele de contact:

Strada Libertății, nr.14, Caransebeș. Telefoane: 0255.511.977 sau 0726.352.243. Email: scoaladavilacaransebes@yahoo.com

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/