Școala primară și grădinița din Borlova, reabilitate pe PNDL 2!

După eforturi atât din partea profesorilor, cât și din partea copiilor care au fost nevoiți să facă naveta, administrația comunei Turnu Ruieni a inaugurat școala primară și grădinița din satul Borlova, după lucrările de reabilitare.

Reabilitarea școlii din Borlova, comuna Turnu Ruieni, s-a realizat prin programul PNDL 2. Pentru că în luna septembrie lucrările la școală nu au fost finalizate, Primăria a asigurat transportul  la școala din Turnu Ruieni, aproximativ 2 km, unde s-au efectuat orele după un program gândit împreună cu cei din conducerea instituției.
Școala din Borlova nu a fost niciodată reabilitată de la deschidere (1960), astfel că acum, prin programul guvernamental, s-au efectuat reparații capitale, de la schimbarea acoperișului, a geamurilor în unele de termopan, tencuieli, zugrăveli, pardoseli și grupuri sanitare, instalații, încălzire termică. De asemenea, s-a înlocuit mobilierul din clase și s-a amenajat spațiul verde din curtea școlii. Valoarea investiției este de peste un milion de lei.

celtic transilvania 1000x100px
banner maxagro