Școala poate începe la Ramna! Peste 500.000 de lei au fost investiți în clădirea în care învață aproape 80 de elevi

scoala ramna

Cu fonduri atrase prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Primăria Ramna a reușit să creeze condiții optime de studiu pentru copiii din comună care se vor întoarce în bănci de săptămâna viitoare, după trei luni de vacanță.

510.000 de lei au fost alocați unității administrativ-teritoriale Ramna de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru repararea și dotarea școlii gimnaziale din comună, unde învață 78 de copii.

La exterior, lucrările au constat în schimbarea acoperișului, izolarea termică a clădirii și construirea unei magazii noi pentru lemne, iar la interior s-a făcut tot ce ține de obținerea avizelor și autorizațiilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. De asemenea, interioarele au fost zugrăvite și vopsite, iar clasele au fost dotate cu mobilier nou – bănci, scaune și catedre pentru dascăli și elevi. Au fost achiziționate, totodată, pentru fiecare clasă table noi. Cu bani de la bugetul local, am făcut tot ce ține de confecția metalică a gardului, lucrare care s-a executat în regie proprie, cu angajații primăriei.”, ne-a declarat primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

leader board 728 x 90 px