EXCLUSIV. Procurorii DNA supervizează concursul de la DSVA! „S-au dat sume de bani pentru primirea subiectelor!”

dna la dsvsa caras severin

9 septembrie 2021, ora 11 fix! Începe concursul de recrutare în vederea ocupării unor funcții publice de execuție vacante din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin. Procurorii anticorupție au deja temele făcute despre tentativele și suspiciunile de fraudă!

Organele de cercetare penală au fost sesizate încă de acum o lună despre faptul că la DSVSA ar fi fost scoase la concurs mai multe posturi pentru clientela de partid și pile. „Se dau sume de bani pentru primirea subiectelor care se fac în cadrul Direcției. Se știu deja numele celor care vor lucra în cadrul instituției! Inițial, anunțul pentru concurs a apărut cu patru posturi, ulterior au mai apărut cinci locuri disponibile. Bibliografia a fost modificată pentru persoanele vizate. A fost o ceartă monstruoasă pe această temă. Bibliografia inițială a fost amplă, ulterior s-a scurtat și s-a «adaptat» fix pentru clientela politică”, se menționează în plângerea făcută către DNA.

Concursul începe la această oră la sediul DSVSA Caraș-Severin din Reșița. Cinci posturi sunt scoase la concurs. Pentru acestea și-au depus dosarele 11 candidați. Au trecut etapa selecției doar 9. Pe motiv de neîndeplinire a condițiilor minime de vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice solicitate, două dosare au fost respinse.

leader board 728 x 90 px

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!