Școala Altfel, în tramvaiul turistic al Timișoarei. Luni se deschid programările

tramvai turistic timisoara
1000x100 (2) STPT job 1000x200

STPT își deschide porțile pentru elevi între 27 februarie și 3 martie, pe perioada desfășurării programului Școala Altfel și invită cadrele didactice și elevii să se programeze pentru o plimbare cu tramvaiul turistic al Timișoarei. 

Astfel, în perioada 27 februarie – 3 martie, Societatea de Transport Public Timișoara organizează Ziua Porților Deschise, eveniment prin care dă acces liber tuturor timișorenilor să vadă care sunt activitățile zilnice ce se desfăşoară în depoul de pe bulevardul Dâmboviţa nr. 67.

De asemenea, STPT poate pune la dispoziția doritorilor, în limita disponibilităţii şi programării prealabile, tramvaiul turistic TramTur care poate realiza circuitul Piaţa Libertăţii – depoul Dâmboviţa şi retur la punctul de plecare din Piaţa Libertăţii, pe durata desfăşurării programului Şcoala Altfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

1000x100 (3) 1000x100 (4)

Întregul program durează aproximativ două ore şi are ca punct de plecare staţia de tramvai din Piaţa Libertăţii, sensul de deplasare spre Piaţa 700. De aici, cu ajutorul tramvaiului turistic, elevii vor călători spre depoul din bulevardul Dâmboviţa unde vor vizita incinta şi se vor familiariza cu activitatea personalului STPT din diferite departamente – Secţia Tramvaie, Secţia Auto-autobuze electrice, Secţia Troleibuze etc.

Rezervarea locurilor se poate face din 06 februarie, la numărul de telefon 0768.329.681. Călătoria este confirmată ulterior printr-o solicitare adresată STPT la adresa de e-mail: birou.marketing@stpt.ro. Capacitatea recomandată pentru o călătorie este de cel mult 30 elevi cu însoţitori.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/