SCM Poli va mai lupta doar pentru locul 7 în campionat, după ce handbaliștii au pierdut meciul cu Dunărea Călărași

SCM Poli a cedat la scorul de 33-30 în deplasare pe terenul Dunării Călărași, iar echipa rămâne cu un singur succes în Seria A din play-off. Deoarece a mai rămas de disputat o singură etapă, elevii lui Pero Milosevic, care au bătut echipa călărășeană acasă și au și o remiză cu Constanța, vor lupta doar pentru locul 7, deoarece au numai 4 puncte, iar următoarea clasată, Dunărea, are deja 8.

Poli a început bine meciul și a condus în primele minute. După 5-7 pe tabelă în minutul 11, pentru bănățeni au urmat însă opt minute fără gol. Dunărea a revenit la 10-7 în minutul 19, iar până la pauză, și-a majorat diferența la 16-12. Timișoara a reușit să se apropie la un singur gol de gazde în debutul reprizei a doua, pentru ca ulterior, să nu mai conteze prea mult în meci. Marjanovic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 9 goluri, urmat de Orbovic, cu 6, Milosevic, cu 5, Pribanic, cu 4, Furak, cu 3, Șania, cu 2, și Cîmpan, cu 1 gol. Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Gabriel Bujor, cu 13 goluri.

În ultimul meci din faza grupelor, SCM Poli va juca acasă cu CSM București. Meciul este programat miercuri, de la ora 16.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)