SCM Poli nu mai vrea pași greșiți în deplasare. Antrenorul cere concentrare în partida cu Minaur

SCM Poli joacă din nou miercuri, pe terenul echipei pe care a eliminat-o din sferturile Cupei României, Minaur Baia Mare. În meciurile oficiale din 2019, alb-violeții au câștigat acasă, dar au pierdut surprinzător în deplasare, iar antrenorul vrea mobilizare din partea jucătorilor. 

Poli a căzut pe locul 8 deocamdată. Baia Mare este pe locul 9, dar are cu 10 puncte mai puține ca timișorenii și anul acesta nu a câștigat niciun meci. „Știm că adversarii au o echipă solidă cu jucători buni. Nu ne-a fost ușor niciodată să jucăm pe terenul lor. În ce ne privește, știm că dacă ne iese bine jocul de apărare atunci avem o mai mare siguranță și în atac. E un meci dificil, în deplasare, cu mare presiune și rivalitate ținând cont de cele mai recente meciuri. Ne așteptăm la o mare dorință de revanșă din partea lor, după jocul din Cupa României, desfășurat în decembrie; e și firesc să se întâmple asta. Noi nu trebuie să intrăm în jocul lor, trebuie să fim bine pregătiți fizic, să ne apărăm bine și să căutăm punctele lor slabe atunci când ne aflăm în atac. Doar așa putem obține un rezultat bun în deplasare”, a declarat antrenorul Pero Milosevic.

Acasă, Poli a bifat succese cu echipele mai bine clasate, Dinamo și Călărași, dar a pierdut surprinzător în deplasare la Buzău. Antrenorul Milosevic vrea ca acest gen de sincope să nu se repete. „Vom juca și acest meci fără Șania, ceilalți băieți sunt bine din punct de vedere fizic. O zic încă o dată, trebuie să fim constanți în evoluții, nu e suficient doar un meci sau o parte din meci să fim la nivel înalt. Oscilațiile reprezintă un aspect așteptat al acestei perioade, dar trebuie să ne mobilizăm ca ele să fie cât mai mici. Dacă am juca perfect de fiecare dată în toate cele 60 de minute am câștiga fiecare meci la 10 goluri diferență. Le spun jucătorilor că trebuie să mergem în această deplasare atât cu inteligență, cât și cu mult curaj și suflet”, a mai punctat antrenorul muntenegrean.

Partida de la Baia Mare începe miercuri la ora 18 și va fi transmisă pe pagina de Facebook a celor de la Poli.