SCM Poli l-a înlocuit pe experimentatul portar Miroslav Kocic cu un tânăr român de mare perspectivă

SCM Poli a anunțat oficial despărțirea de portarul sârb Miroslav Kocic, pe care site-ul nostru a anunțat-o deja. Echipa de handbal s-a mișcat repede și l-a adus pe Robert Rusu, care va fi al treilea portar, alături de Ludovic Varo și Cristian Tcaciuc.

Rusu a împlinit 19 ani duminica trecută și vine de la CSȘ Galați. A început handbalul la Iași și de la 16 ani a trecut la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara. Este un component obișnuit al loturilor naționale de juniori, iar cea mai importantă competiție la care a participat este Campionatul European U18, desfășurat vara trecută în Croația. Acolo, cu el în lot, România a făcut egal cu Franța, a pierdut la un gol cu Norvegia și la două cu Danemarca. Miroslav Kocic, în schimb, și-a reziliat contractul cu alb-violeții din motive familiale și din cauza problemelor cu viza.

SCM Poli are meci săptămâna aceasta miercuri, de la ora 18, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare. Meciul nu este televizat, dar clubul timișorean vrea să-l transmită pe pagina sa de Facebook.