SCM Poli a câștigat la scor cu Universitatea Cluj. Printre marcatori, și doi juniori ai alb-violeților

Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus cu 41-28 în partida cu Universitatea Cluj, una fără probleme pentru alb-violeți. Diferența de valoare dintre cele două echipe i-a permis antrenorului Pero Milosevic să le dea minute și tinerilor Raul Bote și Răzvan Trif, care au fost aplaudați pentru golurile marcate de public.

Au urmărit meciul din tribună accidentații Dragas și Pribanic, iar Kocic nu a fost prezent deoarece avea de rezolvat probleme cu viza de ședere. Tot meciul, între buturi a stat portarul Cristian Tcaciuc, iar în prima repriză, extremele Marjanovic și Cîmpan, titularii obișnuiți, au fost înlocuiți de Denis Neamțu și Cătălin Furak. La pauză, Poli a avut avansul de 21-16, care a crescut și mai mult în repriza secundă. Pentru gazde au marcat: Vuk Milosevic și Orbovix, fiecare 6 goluri, urmați de Păiuș, cu 4 goluri,  Sadoveac, Marjanovic, Irimescu și Furak, fiecare cu 3 goluri, Trif, Neamțu și Fenici,fiecare cu 2 goluri, și Bote, cu 1 gol. Cu câte 5 goluri fiecare, Kotai și Fodorean au fost cei mai buni marcatori ai clujenilor.

Pero Milosevic a lăudat prestația echipei, dar a făcut și aluzie la restanțele salariale, care persistă de peste un an de zile. ”E bine că au jucat toți jucătorii și au marcat toți. E importantă victoria, dar și faptul că e la o diferență mare de goluri. Am început bine repriza secundă, cum am dorit. Nu sunt multe de zis despre acest meci, sunt mulțumit de victorie. A fost o oportunitate ca toți să joace. Doar Varo nu a intrat deoarece resimte dureri. De asemenea, e aproape recuperat Sadoveac. În atac și apărare am încercat mai multe sisteme de joc. Se întâmplă la asemena meciuri să te mai relaxezi și să ratezi, dar e în regulă. Bote și Trif sunt jucători de viitor, dacă acest oraș și acest club au un viitor. Eu sper că da”, a declarat tehnicianul.

SCM Poli joacă din nou miercurea viitoare, de la ora 19, pe terenul Științei Bacău.