SCM Poli a câștigat cu Dunărea Călărași după un debut slab de meci. Alb-violeții mai speră la locul 2 în grupă

Handbaliștii de la SCM Poli au câștigat la scorul de 31-26 partida cu Dunărea Călărași, din runda a doua a Seriei A, după un meci în care oaspeții au început mult mai bine. Timișorenii au revenit însă categoric după primele 20 de minute și au obținut un succes care, coroborat cu înfrângerea celor de la CSM București, le mai permite să spere la locul secund în grupă.

Poli a început meciul slab în atac, iar Dunărea i-a blocat drumul spre gol, astfel că după primele zece minute, scorul era 2-6. Meciul părea greu pentru alb-violeți, însă după alte zece minute, bănățenii au egalat la 9-9. Momentele tensionate nu au lipsit. După ce Dospinescu l-a lovit pe Vuk Milosevic în față, jucătorul timișorean și-a revenit și a marcat golul de 10-9. De aici, Poli nu s-a mai lăsat egalată. După 14-12 la pauză, în repriza secundă, bănățenii au avut și 7 goluri avantaj.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Marjanovic, cu 10 goluri, urmat de Dragas, cu 7 goluri, Orbovic, cu 5 goluri, Milosevic, Cîmpan și Fenici, fiecare cu 3 goluri. Cel mai bun marcator al Dunării a fost Radojkovic, cu 7 goluri, urmat de Broască și Pejovic, cu 4 goluri fiecare.

Pero Milosevic a salutat revenirea echipei sale în meci. „Din nou, am început slab. Ne-am amintit de ultimul joc. Dar am recuperat bine diferența. Sunt mulțumit de cum am terminat meciul. Am început să jucăm când am schimbat apărarea, deoarece la început de meci am primit destule goluri. Tcaciuc nu a fost în meci la început, era obosit de la lot. Apărarea și atacul au funcționat apoi. La început am pierdut și mingi din cauza unor pase greșite și a unor greșeli în atac. Dar apoi am fost foarte bine, ei de multe ori nu știau ce să facă cu mingea. Sunt mulțumit, mai ales de a doua repriză. Ne e greu fără Marius Sadoveac, e un jucător foarte important, mai ales după ultimele două luni când a fost în formă. Varo e și el accidentat. Îi respectăm pe cei de la Călărași, și ei au avut doi accidentați. Au public, sunt un club serios, dar când ne-am apărat cu cap, am intrat în meci. Puteam câștiga la o diferență mai mare. Sunt mulțumit cum am recuperat mingea după momentele în care ne apărăm”, a declarat antrenorul timișorenilor după meci.

SCM Poli are următorul joc pe terenul lui CSM București, miercuri, de 17,30.