Schior accidentat grav pe Muntele Mic!

Salvatorii montani au intervenit astăzi pentru acordarea primului ajutor unui schior pe Muntele Mic. Bărbatul a căzut pe pârtia Vâlsanu și a fost nevoie de intervenția salvamontiștilor care au reușit în cel mai scurt să-l transporte la Ambulanță.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a suferit mai multe vătămări corporale, la frunte, piramida nazală, la cap, a acuzat dureri pe partea stângă, atât la picior, cât și la coaste, ne-a precizat șeful Serviciului Salvamont Caraș-Severin, Ion Nistor.

Bărbatul a fost transportat cu Ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, unde în urma investigațiilor a reieșit că a suferit o luxație de sold, fractură de acetabul (articulație șold) și fracturi la față. Victima, domiciliată în Timișoara, va fi transportată la Spitalul Județean Pius Brînzeu.

leader board 728 x 90 px

Precizăm că pe Muntele Mic numărul accidentelor s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut, din cauza creșterii numărului de turiști mai ales în weekend. Salvamontiștii ne-au precizat că o bucată de gheață pe pârtie este cauza accidentului bărbatului, schior avansat.