Schior accidentat grav pe Muntele Mic!

Salvatorii montani au intervenit astăzi pentru acordarea primului ajutor unui schior pe Muntele Mic. Bărbatul a căzut pe pârtia Vâlsanu și a fost nevoie de intervenția salvamontiștilor care au reușit în cel mai scurt să-l transporte la Ambulanță.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a suferit mai multe vătămări corporale, la frunte, piramida nazală, la cap, a acuzat dureri pe partea stângă, atât la picior, cât și la coaste, ne-a precizat șeful Serviciului Salvamont Caraș-Severin, Ion Nistor.

Bărbatul a fost transportat cu Ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, unde în urma investigațiilor a reieșit că a suferit o luxație de sold, fractură de acetabul (articulație șold) și fracturi la față. Victima, domiciliată în Timișoara, va fi transportată la Spitalul Județean Pius Brînzeu.

Precizăm că pe Muntele Mic numărul accidentelor s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut, din cauza creșterii numărului de turiști mai ales în weekend. Salvamontiștii ne-au precizat că o bucată de gheață pe pârtie este cauza accidentului bărbatului, schior avansat.