Schimbările din PNL Caransebeș vor atrage și alte schimbări. Liberalii îi iau frica lui Marcel Vela!

„Trădare, trădare, dar să știm și noi”, s-ar putea aplica și de o parte și de alta a celor două tabere ale PNL Caransebeș: una care l-a „sprijinit” pe primarul Felix Borcean, căruia i s-a retras sprijinul politic prin dizolvarea Biroului Politic Local și excluderea din funcția de vicepreședinte al BPJ, și alta care îl sprijină necondiționat pe președintele organizației județene a PNL, senatorul Marcel Vela, cel care și-a anunțat voalat întoarcerea în lupta pentru câștigarea alegerilor locale din 2020.


Dacă dăm timpul înapoi, în urmă cu 2-3 luni, la o întâlnire a seniorilor liberali din zona de vest a țării la Caransebeș, senatorul Marcel Vela îl lăuda și îl prezenta ca sfătuitor în luarea tuturor deciziile pe Ioan Cojocariu… Să fie oare sărutul lui Iuda?!, doar că în cest caz nu știm cine este Iuda.

CITEŞTE ŞI: „Toţi oamenii preşedintelui“

Dacă facem o analiză la ce poate însemna lăsarea pe dinafara Biroului Politic Local a consilierilor judeţeni Dumitru Rujan (om de afaceri) și Ioan Cojocariu (directorul Casei de Cultură George Suru și președintele seniorilor liberali județeni), am putea să deducem că singura „vină” a acestora este apropierea de primarul Felix Borcean… Şi cumva vina este în totalitate a lui Ion Marcel Vela, ar putea spune cei doi consilieri județeni, care ar putea gândi că „(…) ni l-ai oferit pe tavă la alegerile locale să-l sprijinim necondiționat!…, și acum când îl sprijinim nu e bine”, și la fel ar putea gândi și alți șefi de direcții și servicii din Primăria Caransebeș, care poate se gândesc deja la pensionare sau căutarea unui alt loc de muncă din 2020.

Consilierul județean Ioan Cojocariu, fost președinte al organizației locale care a cedat funcția mai tânărului Felix Borcean, nu demult și el „mazilit” de colegii liberali, nu a dorit să comenteze decizia liberalilor, deși ne-a precizat că știe care este motivul. Nici consilierul județean Dumitru Rujan nu a dorit să comenteze această decizie.

Reamintim că Biroul Interimar va organiza conform Statutului noi alegeri în următoarele trei luni. Biroul Interimar Municipal Caransebeș votat în ședința BPJ PNL Caraș-Severin este compus astfel: Andrei Ungur – președinte interimar, Marius Isac, Ovidiu Chimigeru, Nicolae Selner, Lazăr Teodorescu, Vasile Rafa, Luminița Verdeș, Aurora Gherman, Andra Pleșa, Maria Ponețchi, Sorin Bejeriță, Ciprian Brancu, Petru Humița, Vasile Megan, Ionel Toth.

O persoană cu siguranță că se bucură de eșecul în politica liberală a primarului Borcean. Mihaela Popovici, fosta manageră a spitalului din Caransebeș destituită din funcție de Borcean, a cam prevăzut „mazilirea” lui Borcean și chiar am putea spune că a pus umărul la reușită, declarând într-o conferință de presă că Borcean are zilele numărate în PNL.

CITEŞTE ŞI: Felix Borcean are zilele numărate în PNL! Mihaela Popovici a scos dovezile complotului împotriva lui Marcel Vela!