Schimbări suspecte în Consiliul Județean! Cine are motive să se ascundă?

Un punct de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean a ridicat semne de întrebare. Conducerea forului a cerut schimbarea numărului de înmatriculare în cazul uneia dintre mașinile aflate în parcul auto.

Schimbări ciudate în Consiliul Județean Caraș-Severin! Un proiect de hotărâre, inițiat de președintele Silviu Hurduzeu, propune schimbarea numărului de înmatriculare al unei mașini marca Skoda Octavia. Autoturismul în cauză deservește personalul din Cabinetul Președintelui, Arhitect Șef și Direcția Generală Urbanism și Dezvoltare Teritorială. Apare întrebarea firească: cine anume din cele trei structuri dorește să se ascundă de ochii publici? Actualul număr al mașinii, CS 11 JUD, este unul ușor de recunoscut și probabil tocmai din acest motiv Consiliul Județean cere schimbarea cu un număr comun, care să nu indice proveniența sa: CS 07 KRK. Ciudat este că acest autoturism nu este singurul cu numărul JUD, alte trei mașini fiind în aceeași situație. Una dintre ele este condusă chiar de vicepreședintele administrației județene, Ionuț Popovici, iar o alta, de secretarul Darian Ciobanu.

Propunerea a fost una care a ridicat suspiciuni și în rândul consilierilor PNL. Daniel Surdu a afirmat în plen că nu înțelege de ce se schimbă numărul. Răspunsul președintelui Hurduzeu a fost prompt. Schimbarea numărului o vedeți, nu e un număr secret de mașină. Dacă schimbam numărul fără a afla dumneavoastră, nu prezentam asta într-un proiect de hotărâre. Nu cred că este un subiect extraordinar. Evident că mașina va circula și în județ, conform prevederilor legale, cu foaie de parcurs, în cotele de combustibil aprobate”. Consilierii PNL au refuzat să voteze acest proiect de hotărâre, însă el a fost aprobat prin votul majorității.

1000x200 dacus 02

Mașina în cauză are o cotă de combustibil de 120 de litri/lună.

publicitate si promovare online banner maxagro