Schimbări în echipa de conducere din Instituția Prefectului Caraș-Severin!

În urma negocierilor din coaliția de guvernare, s-a stabilit cum va arăta noua echipă de conducere la nivelul Instituției Prefectului Caraș-Severin. Dacă reprezentantul Guvernului în teritoriu va rămâne al Partidului Național Liberal, unul dintre subprefecți va fi sigur al Alianței USR-PLUS.

Se pare că actualul prefect de Caraș-Severin, Cristian Gâfu, este unul dintre liberalii din țară care va reprezenta în continuare Guvernul în teritoriu.

„Nu am primit nimic oficial nici în ceea ce mă privește, nici vizavi de colegii mei. La mine în birou încă e roba de avocat pregătită să plec. Dacă primesc confirmarea că voi depune din nou jurământul, acest lucru nu înseamnă că voi ieși la pensie de aici sau că voi sta în funcție o perioadă foarte îndelungată de timp. Îmi voi face datoria cu bune, cu rele față de județ și față de Guvern atâta timp cât sunt în funcție”, ne-a declarat Cristian Gâfu.

leader board 728 x 90 px

Se anunță însă schimbări în privința subprefecților. Mai exact, unul dintre cele două fotolii va fi ocupat de USR-PLUS. „Nu s-a stabilit deocamdată cine va fi nominalizat, ceea ce știm sigur este că va fi o persoană din partea USR. Sunt dispus să preiau această funcție dacă așa se va decide în interiorul Biroului Politic Județean”, ne-a transmis Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin. Procedura spune că propunerea BPJ trebuie mai apoi aprobată și de Biroul Politic Național.

Cel mai probabil, noua formulă de conducere va fi antamată săptămâna viitoare.