Schimbări importante în conducerea instanțelor și parchetelor din Caraș-Severin

Consiliul Superior al Magistraturii a decis să facă schimbări majore în conducerea instanțelor și parchetelor din Caraș-Severin, fie pentru că unele posturi au fost ocupate prin concurs, fie pentru că alte posturi au fost ocupate prin delegație, care a expirat.

Judecătorul Petru Juca este noul președinte al Tribunalului Caraș-Severin, după ce a reușit ocuparea postului prin concurs, fiind confirmat de Secția pentru Judecători a CSM în ședința din 4 iulie.

La Judecătoria Oravița a fost prelungită delegarea președintelui Aurică Guga (foto) „începând cu data de 15.07.2017, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, iar judecătorul Adrian Cătălin Pîțu a fost transferat de la Judecătoria Reșița, la Judecătoria Caransebeș, unde va funcționa ca vicepreședinte al instanței.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Și Judecătoria Reșița are un președinte nou. Este vorba despre judecătoarea Elena Munteanu, care a fost adusă de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin, unde a activat până acum. Judecătoarea Munteanu a fost numită cu delegație, iar delegarea expiră la data de 15 noiembrie 2017.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, Nicolae Belei, a fost numit prim-procuror la PJ Ineu, iar la Oravița a fost delegat pe postul de prim-procuror Radu George Bucurică (foto).

Procurorul Adrian Tarnoviețchi nu mai este prim-procuror la PJ Reșița, locul său fiind luat de către procurorul Dan Păuleț, care vine de pe funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești (PCA Galați).

banner 970 x 250