Schelean-Popa, echipa câștigătoare! În PNL Caraș-Severin e democrație și libertate de exprimare!

Primarul Ioan Popa a dinamitat liniștea internă din PNL Caraș-Severin atunci când a anunțat că va candida pentru șefia filialei județene. Discuțiile au fost variate, cele mai multe făcând referire la faptul că edilul nu are „experiență politică”, decizia fiind considerată „o greșeală politică”.

Chiar dacă nu a mai candidat pentru acea funcție, a decis să facă echipă cu Valeria Schelean și să susțină moțiunea lui Ludovic Orban, pe care îl declara încă de la începutul luptei interne din PNL, președinte al partidului.

Din nou i-a revenit eticheta de novice, dar și de „neexperimentat politic”, mai ales că atât echipa sa de la Reșița, cât și echipa de pe Valea Bistrei, au insistat să-l susțină fățiș pe Orban, deși liderul filialei cărășene semnase moțiunea lui Bușoi, după un vot aproape unanim în BPJ.

Acum, Popa și Schelean devin echipa câștigătoare, iar președintele Marcel Vela a și recunoscut acest fapt, arătând că, în comparație cu PSD unde sunt adevărate lupte interne, la liberali e democrație și libertate de expresie. Ceea ce n-ai fi spus citind postările unora din cele două echipe înainte de anunțarea victoriei lui Orban…