SCEPTICISM. Ion Mocioalcă: „Preşedintele Iohannis s-ar putea să nu nominalizeze un premier de la PSD“!

Preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, a făcut abia în urmă cu jumătate de oră primele declaraţii publice de la declanşarea crizei politice.

A tot evitat să vorbească despre scandalul Dragnea-Grindeanu, dar acum, după încheierea războiului, Ion Mocioalcă s-a gândit că e cazul să spună şi el ceva.

Liderul judeţean al PSD a postat pe pagina sa de facebook următoarea declaraţie: „Nu am votat. Am ţinut cont de primari şi de cărăşeni. Parlamentarii PSD de Caraş-Severin, la fel ca şi ceilalţi, nu au semnat sau votat moţiunea de cenzură. În primul rând pentru faptul că din consultările avute cu primarii din judeţ şi cu electoratul care ne-a trimis acolo, nimeni nu îşi dorea acest scandal. Iar noi nu puteam să votăm o moţiune împotriva propriului Guvern, adică PSD contra PSD, o moţiune care se putea transforma întruna a PSD împotriva poporului român. Şi când spun asta mă refer la cedările vizavi de cererile UDMR. În momentul de faţă, mingea este la preşedintele Iohannis care s-ar putea să nu nominalizeze un premier de la PSD, lucru care nu este de dorit”.