Scenariu roșu pentru Liceul Teologic Penticostal „Logos” din Timișoara! Cursuri online timp de două săptămâni

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât! Liceul Teologic Penticostal „Logos” din Timișoara a fost încadrat în scenariul roșu. Elevii vor susține cursurile în format online în următoarea perioadă.

Decizia a fost luată după ce inspectorii Direcției de Sănătate Publică Timiș au depistat că unitatea de învățământ se încadrează în definiția focarului epidemic. Cinci profesori au fost diagnosticați cu COVID-19, iar liceul a fost inclus pe lista focarelor din județ în 18 septembrie.

„Prefectul Liliana Oneț a convocat, astăzi, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, județul Timiș. Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Liceului Teologic Penticostal Logos din Timișoara, emisă în baza recomandării Direcției de Sănătate Publică Timiș. Decizia a fost luată din cauza faptului că, la nivelul școlii, au apărut cinci cazuri de infectare ale cadrelor didactice cu virusul SARS-CoV-2”, au transmis reprezentanții Prefecturii Timiș.

Astfel, conform documentului, „se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, județul Timiș, cursurile desfășurându-se online (scenariul roșu)”. Prevederile hotărârii se aplică pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21 septembrie 2020.