Scenariu de film: traversarea Dunării cu barca gonflabilă

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Șapte cetățeni străini au ajuns pe mâna polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche după ce au încercat să ajungă ilegal în România traversând Dunărea cu o barcă gonflabilă.

Polițiștii de frontieră au intrat în alertă în această dimineață, ora 05.30, după ce, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, aceștia au observat că o ambarcațiune a intrat în apele teritoriale românești, dinspre malul sârbesc, ambarcațiune care a acostat la mal.

Imediat a fost declanșată o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă, în urma căreia polițiștii au depistat şi reţinut, la malul românesc al Dunării, şapte cetăţeni străini şi o ambarcaţiune gonflabilă, dotată cu motor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Conduși la sediul sectorului pentru identificare s-a stabilit că grupul era format din cinci cetăţeni din Siria şi doi din Egipt, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. În urma verificărilor a rezultat că ambarcațiunea a fost condusă de unul din cei șapte bărbaţi, acesta fiind un cetățean sirian, în vârstă de 26 de ani. Totodată, persoanele în cauză au declarat că au trecut fluviul Dunărea din Serbia cu ambarcaţiunea respectivă şi intenţionau să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru şase dintre cetățenii străini, respectiv de trafic de migranți pentru conducătorul ambarcațiunii.

În continuare cercetările sunt desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/