Scapă de electrocasnicele vechi, cu RoRec, la Moldova Nouă!

Asociaţia Română pentru Reciclare va fi prezentă, sâmbătă, 11 mai, la Moldova Nouă, în vederea colectării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.


Campania demarată de organizaţia non-profit RoRec, care va avea loc în oraşul de la malul Dunării, îi va răsplăti pe toţi cei care aleg să recicleze selectiv, protejând astfel natura şi mediul înconjurător. În privinţa recompensei puse la bătaie de Asociaţia Română pentru Reciclare, aceasta constă în tichete valorice, repartizate în funcţie de tipul aparaturii reciclate. Spre exemplu, pentru deşeurile tip televizoare CRT complete sau maşini de spălat rufe sau vase complete, posesorii vor beneficia de câte un tichet în valoare de 10 lei. Numărul tichetelor se va dubla în cazul aparatelor de mari dimensiuni (frigidere şi combine frigorifice complete).

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Pentru instituţii şi pentru agenţii economici, la preluarea gratuită de la sediu se vor întocmi procese-verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice şi electronice vechi sau defecte.

În atenţia celor interesaţi, numerele de telefon 0800444800 şi 0751302119 ale Serviciului Local de Colectare vă stau la dispoziţie.

banner 970 x 250