SCANDALOS. Îngheață copiii de frig în Spitalul Municipal Caransebeș! La 7 luni, cu pneumonie, la doar 8 grade!

Medicii din Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș nu se luptă doar cu boala, ci și cu frigul din saloane, simțit pe pielea lor și semnalat de pacienți. Și dacă pacienții sunt internați la secția de Pediatrie, atunci situația devine critică, pentru că este vorba de copii cu probleme respiratorii care trebuie să îndure condiții improprii.

Părinții spun că noaptea în salon sunt temperaturi exact ca și afară. Situația este considerată de-a dreptul scandaloasă de un părinte care este internat cu copilul de numai 7 luni, cu pneumonie, la secția de Pediatrie și spune că în salon pe timpul nopții au fost înregistrate doar 8 grade.

„Ce putem face noi în situația asta?! Cum pot să-mi ajut copilul?! Cum poate d-na doctor?! I-am pus hăinuțe groase și căciuliță pe cap, nici măcar un radiator nu pot să aducă?! Nu e normal,… de ce trebuie să sufere copilul meu pentru că nu s-a plătit gazul?! Am auzit zvonuri precum că ar fi fost luat contorul de gaz până când nu plătesc și noi suferim cu copii în spital”, ne-a declarat  unui dintre părinții internați cu copilul în spital.

Menționăm că la începutul lunii septembrie Primăria Caransebeș a alocat 160.000 de lei Spitalului Municipal de Urgență pentru a achita o parte din datoria la gaz. Noul manager al spitalului, Mihaela Popovici, încă ia act de problemele și necesitățile unității medicale, astfel că nu a reușit să ne ofere un punct de vedere, dar mai ales nu ne-a putut spune când se va rezolva această problemă. Ce-i drept, o problemă pe care o moștenește de la fostele conduceri.

CITEȘTE ȘI:

Spitalul din Caransebeș va avea căldură la iarnă! Primăria a plătit datoria la gaz