SCANDALOS. Guvernul României a șters Moldova Nouă de pe harta economică și a mediului de afaceri! Valeria Schelean, trimisă de la un minister la altul!

1000x100 resita 02

Situația critică din primul oraș românesc de pe malul Dunării generată de plecarea companiei Delphi Packard este ultima grijă a Guvernului și a miniștrilor din subordinea Vioricăi Dăncilă!

Deputatul PNL Valeria Schelean a aflat cu surprindere că nimeni, dar absolut nimeni nu are habar despre situația companiei Delphi. Parlamentarul de Caraș-Severin a solicitat Ministerului Economiei,  în 12 februarie anul acesta, o informare cu privire la ceea ce se întâmplă la Moldova Nouă cu Delphi. „Informațiile solicitate intră în aria de competență a Ministerului Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”, a fost răspunsul primit de Valeria Schelean de la Ministerului Economiei.

Aceasta s-a conformat și a revenit cu solicitările legate de compania Delphi și situația de la Moldova Nouă, de data aceasta înaintându-le Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Răspunsul primit e dezarmant: „Situația firmei Delphi Packard din Moldova Nouă precum și dezvoltarea economică a județului Caraș-Severin nu se află în aria de competență a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat”.

publicitate tmc 640

Cu alte cuvinte, Moldova Nouă nu există pentru Ministerul Economiei, nu există nici pentru Ministerul Mediului de Afaceri. Dar există pentru vreun minister?!

publicitate Timisoara banner maxagro