SCANDALOS. Beizadelele cu bolizi de lux și fără permis, dar cu alcool la bord, însângerează DN 58B! Nimeni, nimic?!

Adrian Constantin Micșa a murit zilele trecute după ce s-a izbit violent cu un Porsche de parapet, apoi de un stâlp, pe drumul dintre Bocșa și Berzovia. A decedat doar tânărul de 20 de ani pentru că a fost singur în mașină și nimeni altcineva nu i-a ieșit în cale! Din motive identice, alcool, viteză și dispreț față de lege și semeni, alți tineri din Bocșa au îndoliat familii și au nenorocit pentru tot restul vieții oameni nevinovați!

Din primele cercetări ale accidentului provocat de Micșa a rezultat că, în timp ce gonea dinspre Berzovia spre Bocșa, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată, acesta ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit un stâlp de beton și parapetul de pe marginea drumului. N-a avut nicio șansă, chiar dacă s-a aflat la volanul unui bolid de multe zeci de mii de euro. În urma accidentului s-a mai descoperit ceva. Și anume, ceva ce polițiștii de la Rutieră au tot consemnat în ultimii ani pe numele unor tineri de bani gata din zona Bocșa – Berzovia. Adrian Constantin Micșa nu avea permis de conducere și nu a avut vreodată! În plus, era băut! Despre viteză nici nu se mai pune problema. Singurul lucru bun, dacă se poate vorbi despre așa ceva în cazul unei tragedii, este că nu i-a ieșit nimeni în cale. Numărul crucilor de pe marginea drumului ar fi putut fi astăzi mult mai mare.

De ce acest accident trebuie privit cu o atenție aparte?! Pentru că în zona respectivă, e deja de notorietate că se urcă tot felul de indivizi la volanul unor mașini de lux fără să aibă permis de conducere. Și o fac și în stare avansată de ebrietate! Și mor oameni nevinovați, oameni care au avut ghinionul să iasă în calea unor beizadele care se dau în spectacol și sfidează pe toată lumea. În dimineața zilei de 4 august 2017, Mario David Hilger, un tânăr de 17 ani din Bocșa, evident fără permis, a reușit grozăvia de a omorî doi oameni și de a răni alți trei după ce a spulberat pur și simplu un microbuz cu bolidul de lux în care a urcat după ce s-a îmbătat bine.

leader board 728 x 90 px

În martie 2014, Petru Stoica, un bocșean în vârstă de 24 de ani, a accidentat mortal un biciclist în vârstă de 59 de ani, pe care pur și simplu l-a decapitat. Avea un permis fals de Italia. Cu trei ani înainte, fusese prins conducând pe drumurile publice fără a avea permis.

În 2010, altă tragedie, cu aceleași elemente. Mihail Dumitrescu, care avea la acea vreme 18 ani, a dărâmat un zid cu BMW-ul pe care îl conducea cu 200 km/h. A omorât o amică de 20 de ani şi l-a lăsat fără un picior pe un tânăr fotbalist.

După cum se poate observa, scapă cine poate. Mai exact, cine are norocul să nu se întâlnească pe șosele cu astfel de indivizi. Îi vede însă cineva la timp, înainte să provoace tragedii sau abia după, când se numără morții și răniții?!