Scandalagiilor nu le stă bine cu libertatea! Caransebeșean băgat la zdup

Bărbat după gratii cu cătușe.
promovare online Timisoara Casa Auto

Un caransebeșean care se afla sub control judiciar pentru ultraj nu și-a putut stăpâni nervii și a făcut praf două mașini. Așa că oamenii legii l-au trimis după gratii.

Un bărbat de 32 de ani din Caransebeș a ajuns ieri după gratii, fiind arestat preventiv. În 29 august, în jurul orei 21.30, bărbatul ar fi distrus parbrizele a două autoturisme aflate pe strada Tudor Vladimirescu din Caransebeș, unul parcat și altul condus de un tânăr de 19 ani și ar fi agresat fizic un bărbat de 49 de ani, socrul proprietarului uneia dintre mașini. După comiterea faptei, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru distrugere și lovire sau alte violențe.

promovare banner maxagro

Bărbatul are însă antecedente. În luna iulie a început cercetarea lui pentru ultraj, speță în care s-a dispus controlul judiciar. Acum, la o nouă abatere, procurorul de caz a cerut schimbarea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive. În urma deciziei Tribunalului Caraș-Severin, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă pentru 30 de zile.

publicitate tmc 640