Scandal în vama Cenad. Mai multe persoane, venite cu maşinile din Italia, au refuzat să intre în carantină

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

12 cetăţeni români, şase adulţi şi şase minori, care au venit cu trei maşini din Italia, au aflat în momentul intrării în vama Cenad că trebuie să intre în carantină şi au făcut scandal.

La controlul sanitar, când reprezentantul DSP Timiş le-a adus la cunoştinţă că trebuie să intre în regim de carantină pe o perioadă de 14 zile, aceştia şi-au modificat declaraţia iniţială în care au spus că vin din localitatea Torino din Italia şi că trebuie să ajugă acasă în Bocşa, judeţul Caraş Severin. Ca să nu intre în carantină au afirmat că se întorc în ţară din Germania.

,,Totodată persoanele au devenit recalcitrante solicitând finalizarea formalităților de frontieră și permiterea continuării călătoriei, motiv pentru care polițiștii de frontieră au solicitat sprijin pentru restabilirea ordinii publice colegilor din cadrul IPJ Timiș și IJJ Timiș”, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În cele din urmă, cele 12 persoane au înțeles necesitatea măsurilor dispuse, urmând a fi preluate de reprezentanții DSP Timiș și plasate într-un loc de carantină.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvarșirii infracțiunii de fals în declarații,  urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/