Scandal în ALDE! Doina Frunzăverde, scoasă de pe lista pentru alegerile parlamentare!

Anunțată cu mare entuziasm drept candidata ALDE pentru Senat, Doina Frunzăverde a trecut zilele trecute pe prima poziție la Camera Deputaților, unde șansele sunt considerabil mai mari, numai că astăzi a dispărut și de pe o listă și de pe cealaltă!

Doina Frunzăverde și-a anunțat intrarea în ALDE și odată cu aceasta candidatura la alegerile din 11 decembrie, iar de atunci nu a ratat aproape niciun târg, nicio acțiune cu participare numeroasă. Soția lui Sorin Frunzăverde începuse în mare forță precampania electorală, numai că totul pare să se fi sfârșit prematur. Cel puțin așa anunță colegii de la pesurse.ro, dar și surse din interiorul ALDE Caraș-Severin.

Ședința de validare a listelor cu candidați din această seară ar fi început cu trei ore întârziere din cauza unui adevărat scandal dintre copreședinții Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu, astfel că rezultatele nu mai sunt neapărat surprinzătoare. La Caraș-Severin, ALDE ar urma să mizeze pe Petru Lupșac, celebrul de acum fost șef al Fiscului din Oțelu Roșu, cel din casa căruia hoții au sustras un seif plin cu bani. La Camera Deputaților, o adevărată bombă! Nu e Doina Frunzăverde, așa cum se anunțase oficial, ci un alt personaj controversat, profesoara Cristiana Anghel, cea care după mai multe zile în greva foamei s-a trezit în Parlament. Și după patru ani atât de bine plătiți, mai vrea un mandat în banca de deputat!