Scandal de îndată în Consiliul Local Reșița! [VIDEO]

Consiliul Local Reșița a bifat încă un scandal. O ședință de îndată cu doar două subiecte referitoare la transportul public local a fost un nou prilej de discuții aprinse.

Primarul Ioan Popa a convocat vineri o ședință de îndată a Consiliului Local Reșița, pe ordinea de zi fiind doar două proiecte de hotărâre. Primul prevedea prelungirea delegării activității de transport în comun către Spedition Ro-A Tir până la intrarea pe piață a societății Transport Urban din subordinea Consiliului Local, „dar nu mai târziu de 31 ianuarie 2018”. Prin cel de-al doilea, Consiliul Local urma să aprobe niște documentații și să ia la cunoștință faptul că au fost făcute mai multe demersuri cu privire la acest credit.

Ei, de aici a răsărit, din nou, sămânța de scandal. Mirel Sabo, liderul grupului PSD din Consiliul Local, a specificat că grupul său se va abține la vot, pentru că nu a fost, ab initio, de acord cu acest credit. De aici a izbucnit o triadă de invective și acuze, primul care a luat cuvântul fiind primarul Ioan Popa care s-a arătat profund dezamăgit de atitudinea grupului PSD, cu atât mai mult cu cât acest credit a fost deja luat și nu mai poate fi blocată accesarea lui.

A intervenit apoi consilierul Viorel Mutu care a spus că nu are de gând să rupă unitatea grupului PSD, dar că el va vota pentru, căci directorul societății este cel care răspunde „patrimonial și penal” pentru activitatea acesteia și că acum, la început, nu are niciun element care să-i indice că noua societate nu ar putea achita acest credit.