Săulescu a găsit drumul spre Liga 2!

CSM Reșița a demolat-o astăzi, în Valea Domanului, pe Unirea Alba Iulia, cu scorul de 4-1 (3-0) și rămâne în lupta pentru promovare, în ciuda debutului mai slab de campionat.

Rosso-nerii au făcut cel mai bun meci al sezonului în fața unui adversar care a ținut-o în șah mai bine de 80 de minute pe FCSB, în meciul de joi seară, din Cupa României. Obligați să câștige pentru a păstra vii speranțele la Liga 2 și profitând de oboseala acumulată de jucătorii Unirii în meciul de Cupă, elevii lui Tavi Benga au zburdat 90 de minute în fața uneia dintre contracandidate anunțate la promovare. Reșițenii s-au impus de o manieră categorică, la finele unui meci pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt și pe care puteau să-l câștige chiar la o diferență mai mare. Săulescu a fost omul jocului, cel mai rapid jucător din serie trecându-și în cont o triplă. Asta după ce scorul fusese deschis de Breșneni, în urma unei faze fixe. Cel mai frumos gol al întâlnirii a fost primit însă de Zimmermann, portarul CSM-ului fiind învins cu o execuție magistrală, din lovitură liberă, de Grozav.

„Am întâlnit una din cele mai bune echipe ale seriei, care are jucători ce au evoluat în primele două ligi din România. Ne-am pregătit bine, am știut să contraacarăm jocul lor de posesie, am jucat mai direct spre poartă. Scorul e pe deplin meritat, putea fi chiar mai mare, dar pentru noi cele trei puncte au fost esențiale. Sperăm ca odată cu această victorie să vină și liniștea în Valea Domanului. Astăzi pentru prima dată am arătat ca o echipă. Jucăm fiecare meci la victorie, sperăm să ne descătușăm și să confirmăm în următoarele două meciuri, când jucăm la Cugir și la Deva”, a declarat antrenorul CSM-ului, Tavi Benga.