Sătul de doctrine și de indicații de la partid, primarul comunei Marga anunță că va candida ca independent

PSD Caraș-Severin traversează o perioadă în care este nevoie să-și șteargă imaginea pătată în urma unor informații apărute în presă legate de dosare penale în care sunt implicați foști lideri ai acestui partid. Și, pornind de aici, mai este nevoie de recâștigarea credibilității în rândul alegătorilor. Poate și din aceste motive unii politicieni nu mai vor să audă de PSD.

Nicolae Beg, exclus din partid de Luminița Jivan, alături de alți cinci consilieri locali și un primar, spune că nu se va mai întoarce vreodată în PSD.

„Nu știu dacă în toamnă vom avea alegeri, dar dacă ele se țin, eu mi-am propus să candidez ca independent. Nu mai vreau să fiu pe vreo listă a vreunui partid, pentru că sincer m-au dezamăgit toate. Știți bine că în 2012 am candidat din partea PNL, iar în 2016 din partea PSD și m-am lămurit ce pot și unii, și alții. La cât de mult m-au «ajutat», cu siguranță că mă puteam descurca și fără să fi fost membru de partid”, ne-a mărturisit primarul comunei Marga.

În privința posibilității revenirii alături de foștii săi colegi din PSD, mai ales că actualul președinte interimar al organizației județene, Silviu Hurduzeu, a lăsat să se înțeleagă că va lua în discuție deciziile de excludere din acest partid, Nicolae Beg este categoric: „Eu sunt om de Stânga și nu mi-e rușine să recunosc aceasta. Voi susține candidatura domnului Hurduzeu la Consiliul Județean, un politician corect din toate punctele de vedere, iar la nivel național, după cum merg lucrurile în prezent, îl voi susține pe Victor Ponta, singurul politician în care mai am încredere. În pofida a celor spuse, nu mă voi reîntoarce în PSD și nici nu m-am gândit să mă înscriu în Pro România, cu toate că fiul meu este coordonatorul în zonă a acestei formațiuni”.