Sărbătorile sunt mai frumoase pentru orăvițeni. Casa Alex, Moș Crăciunul mult așteptat!

explo 1000x200

„Totul la superlativ, seriozitate, ambiție, curaj, iar restul este un succes sigur. Casa Alex, un adevărat «mall» pentru Oravița”.


După ani de experiență, dedicare și dezvoltare, Auto Alex a deschis în Oravița noul concept de magazin de bricolaj CASA ALEX, care în doar câteva luni a devenit lider regional în comercializarea en-detail și en-gros în comerțul cu materiale de construcții, materiale pentru amenajări interioare, electrocasnice și piese auto în zona de sud-vest a României.

Pentru toți cei pentru care drumurile spre marile depozite din Timișoara sau Reșița au reprezentat un impediment și multă oboseală, Casa Alex a apărut ca o gură de oxigen la strigătul pieței, mai ales acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, când toate produsele de Crăciun se găsesc acasă.

Ce recomandă marele magazin din Oravița, situat pe pe Strada Cloșca, Nr.26?

  • C limat organizațional plăcut;
  • A tenție la nevoile clientului;
  • S ortimentarea magazinului cu o varietate de produse;
  • A vantaje prin oferte competitive.

Casa Alex, 100% pregătită pentru sezonul de iarnă

„Ne bucură faptul că sărbătorile de iarnă, au un motiv în plus de bucurie pentru clienții noștri și asta datorită produselor diversificate pe care le-am pus la dispoziția acestora. De la simplele decorațiuni, la anvelope, sobe de încălzit importate din Serbia, dar și sobele și centralele marcă proprie, TermoAlex, la electronice și electrocasnice, brazi și lopeți pentru deszăpezire, toate acestea sunt ofertante și la îndemâna oricui. Ca în orice mare magazin care se respectă și în Casa Alex pot fi făcute cumpărături cu plata în rate, prin Cetelem, BRD sau ING, dar există și posibilitatea comenzilor online”, explică Alin Torma, managerul magazinului.

De asemenea, din magazin nu lipsesc ofertele de gresie și faianță, instalații sanitare, podele laminate, electrice, metraje, covoare și draperii, adezivi, produse de baie și bucătărie și chiar și pentru grădinărit, cu precădere puieți de pomi fructiferi.

Principalele categorii de produse ale firmei sunt:

Materiale de construcţii:
Furnizori din țară: Holcim, Adeplast, CRH Romania, Cemacon, Macon, Simcor, Siniat, Carmeuse, Wetterbest, Mediterran, etc.;
Furnizori din Serbia: Fit Becej, Dunav Trgovina, Nexe Strajilovo, Inoslav, Zorka Opeca, Nexe Polet, Toza Markovic.
Roabe și betoniere: din Croația: Altrad Limex;
Sobe de gătit și încălzit:
Din Serbia: MBS, BLIST, TIM SISTEM, TERMOSISTEM TEHNIKA;
Din Bulgaria: ROZA EMAIL.
Gresie și faianţă: din România: SANEX – CESAROM;
Amenajări interioare și exterioare:
dispersii alchidice (Kober, Sticky, Adeplast); obiecte sanitare; parchet; uși de interior și exterior;
Instalaţii electrice;
Instalaţii termice;
Instalaţii sanitare;

În prezent, Casa Alex își desfășoară activitatea prin zece puncte de lucru (șapte depozite și trei magazine) în Moldova Nouă, Oravița, Reșița, Bocșa, Caransebeș, Timișoara.