Sărbători spectaculoase la Montis Hotel&Spa!

1montis

Vrei ca anul acesta să faci ceva diferit și să îți petreci sărbătorile departe de agitația orașului și aglomerația din cluburi? Ei bine, Muntele Mic este la o aruncătură de băț de oraș, iar administratorii unui hotel renumit au pregătit cea mai tare petrecere pentru noaptea ce vestește noul an, precum și multe surprize pentru sărbătoarea de Crăciun.

Dacă nu ai găsit încă răspuns la întrebarea „Ce faci de Crăciun?”, venim către tine cu motive întemeiate ca la sfârșit de lună să petreci Crăciunul alături de cei dragi ție într-un loc de basm, în inima munților. Indiferent că vrei să ai parte de senzații tari pe pârtie, să dansezi până dimineață sau vrei doar să te relaxezi și să uiți de griji la piscină, Montis Hotel&Spa îți oferă mai multe variante pentru ca sejurul să fie unul complet.

Poziționat în Banatul Montan, locul premiat anul trecut ca fiind Destinația Anului 2021, Muntele Mic oferă momente unice celor care vor să îl bifeze pe harta lor de experiențe. Cei de la Montis Hotel&Spa, o cazare renumită printre cele de la Muntele Mic, ne spun că au pregătit ceva special pentru cei care le vor trece pragul de Revelion și de Crăciun.

Aceștia îi întâmpină pe turiști cu un sejur de 4 stele, cu facilități la nivelul celor din străinătate, cu o ofertă de Revelion care cuprinde 3 nopți de distracție și răsfăț. Vizitatorii sunt așteptați cu bucate alese, cină festivă, brunch, platouri pline cu mâncăruri fine, băuturi diversificate: șampanie, prosecco, cocktails, băuturi calde aromatizate – țuică, vin, ceaiuri, toate servite pe terasa Montis, care deține o priveliște care te lasă fără grai.

De asemenea, proprietarii hotelului, s-au asigurat că distracția va ține până dimineață, astfel turiștii vor avea parte de un Welcome party cu DJ&MC, iar după mica încălzire, trupa Maryliss&Cover Up va prelua frâiele și va provoca pe toată lumea să-și arate cele mai bune mișcări de dans, deoarece vor veni cu un playlist incendiar, cu muzică de calitate și great vibes. Totodată, pe vizitatori îi așteaptă un spectacol de artificii care vor împânzi cerul când ceasul va bate de miezul nopții.

2montis

Turiștii sunt așteptați cu spirit de sărbătoare și cu brațele deschise de către administratorii hotelului, și de Crăciun. Aceștia vor avea pe masa de sărbătoare un meniu special cu mezelărie bănățeană, ciorbă ardelenească de purcel, sarmale cu mămăliguță, costiță și cozonac din partea casei. Totodată, pe 24 decembrie se va împodobi bradul în holul locației, se vor primi colindători pe terasă, iar Moș Crăciun va veni cu daruri pentru cei mici și va sta la poze. Unde este mai frumos să îți petreci cea mai magică sărbătoare din an, dacă nu la munte? Spiritul de sărbătoare se îmbină perfect cu o zonă montană ruptă din povești, iar cei mici vor rămâne cu o amintire specială.

„Așteptăm turiștii cu un sejur de 4 stele complet, mâncare din belșug, băuturi diversificate și desigur, pârtie cât cuprinde. Vizitatorii pot face diverse activități la Muntele Mic, dar principala atracție este schiatul, iar având în vedere că anul acesta zăpada a acoperit stațiunea cu primii fulgi de nea încă din noiembrie, ne așteptăm la un strat gros cel puțin până în primele luni ale noului an. Suntem încântați și nerăbdători să petrecem încă odată sărbătorile alături de oaspeții noștri și le asigurăm facilități la nivel european, confort și distracție din belșug”, a declarat Camelia Mihăilescu, manager al Hotelului Montis.

expresb 1000x100

3montis

După ziua încărcată de Crăciun, vă puteți relaxa la piscina interioară cu apă încălzită, la salină, saună uscată sau puteți încerca 10 tipuri de masaj, dintre care 4 thailandeze, toate vă vor elimina orice urmă de oboseală. Amintim și că hotelul deține camere spațioase, cu mai multe opțiuni de ședere: cameră standard, junior sau apartament, care combină modernul cu stilul cozy, iar terasa Montis deține o priveliște uimitoare, care îți va transmite sentimentul munților Alpi.

Dacă vă doriți să vă încărcați bateriile cu energie, vă spunem că Muntele Mic cuprinde 20 km de pârtie, cu niveluri diferite de dificultate, 3 teleschiuri, cel mai modern telescaun din vestul țării, Vârful Țarcu este și el un motiv bun să cuceriți pârtia, iar Crucea Albă se află în vârf de munte la cota 1.670 m. Tot aici puteți încerca ski, heliski, plimbare cu șenilata, iar cei mai puțin curajoși pot încerca pârtia cu sania sau pot face o plimbare cu telescaunul ca să imortalizeze cele mai tari momente pentru un feed de invidiat pe rețelele de socializare.

Administratorii hotelului nemaiavând nici un loc disponibil pentru noaptea de Revelion ne spun că iubitorii de munte ocupă rapid camerele, iar oferta de Crăciun se va epuiza și ea pe zi ce trece, așa că nu mai sta pe gânduri, rezervă-ți acum sejurul.

4montis

Pentru noutăți și rezervări puteți urmări hotelul pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți accesa https://www.hotel-montis.ro/.

 

1000 x 200 gif