”Sărbători împreună” cu Asociația „Viitorul suntem noi”

viitorul
Cuib de vise 1000x100

Centrele de tineret ale Asociației „Viitorul suntem noi” demarează o strângere de fonduri și donații pentru proiectul „Iepurașul de Paște”. Beneficiari sunt copiii defavorizați și familiile acestora. 

Fiecare donație poate aduce un zâmbet. Poți dona și tu: dulciuri, alimente neperisabile, produse igenico-sanitare, haine, jucării sau o sumă de bani. Centrele de tineret ale Asociației „Viitorul suntem noi” pot fi găsite în orașele: Reșița, Timișoara, Cluj-Napoca, Botoșani, Buzău, Galați, Craoiva, Bârlad, Comănești, Sibiu, Iași, Moinești, Ploiești, Pitești, Mioveni, Târgu-Jiu, Târgu-Mureș, Piatra Neamț, Târgu-Neamț și Tecuci.

Asociația „Viitorul suntem noi” sprijină copii și familiile defavorizate, toate persoanele afectate de situația actuală și care trec prin momente dificile. Toți cei are doresc pot susține demersurile campaniei prin donații de alimente neperisabile, produse de igienă sau donând în contul Asociației deschis la BANCA BRD Groupe Societe Generale.

Donațiile se colectează în fiecare oraș din cele menționate. Telefon de contact: 0721904192

Pentru donații direct în contul Asociația Viitorul Suntem Noi
Beneficiar: Asociația Viitorul Suntem Noi
RO12BRDE110SV54034941100 cu mențiunea “𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢𝐞”
BANCA BRD Groupe Societe Generale
PayPal me/ViitorulSuntemNoi.

STPT job 1000x200

Ultima acțiune demarată de centrul de tineret al Asociației, din Reșița, a fost organizată, în aceste zile, împreună cu preșcolarii și cadrele didactice ale Grădiniței cu P.P. ,,Floarea-Soarelui” din Reșița, în cadrul proiectului social caritabil ,,Bucuria de a dărui”. Preșcolarii, împreună cu cadrele didactice, au pregătit ornamente și felicitări de Paște, iar voluntarii asociației au dăruit bătrânilor îmbrăcăminte, echipamente medicale și sanitare. Împreună cu partenerul, Asociația ,,Viitorul suntem noi”, tinerii au adus o rază de bucurie în inimile bătrânilor de la Căminul Pentru Persoane Vârstnice din Bocșa.

 

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/