Reîncepe distracția în satele din Timiș. Sunt anunțate peste 20 de rugi bănățene

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

După doi ani de restricții din cauza Covid-19, în satele din județul Timiș se pot organiza din nou petreceri cu mâncare și multă distracție. Deja au fost anunțate peste 20 de rugi bănățene, iar primele încep imediat după Paște.

Vești bune pentru petrecăreții din județul Timiș. Se pot organiza din nou vestitele rugi bănățene, care se lasă cu mult joc și voie bună. Jandarmeria Timiș informează că au fost anunțate deja peste 20 de astfel de evenimente, iar primele încep imediat după sărbătorile pascale.

Deja, până în acest moment, s-a anunțat intenția de a fi organizate un număr de peste 20 de rugi. Este cunoscută ruga bănățeană care se desfășoară în această perioadă și așteptăm să ne anunțe și alte localități. Probabil că o să fie mai multe rugi bănățene”, a afirmat Nicolae Slev, șeful Jandarmeriei Timiș.

1000x100 casa brutarului

Oamenii legii se așteaptă ca aceste rugi să fie luate cu asalt de un număr mare de oameni, astfel că jandarmii, alături de polițiști, vor fi cu ochii pe ele pentru a evita, printre altele, producerea de scandaluri, furturi sau consumul de droguri.

 

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01