Sărbătoarea unei echipe de talie europeană – UVT, campioană europeană universitară

alt uvt
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara, reprezentând România la Jocurile Europene Universitare ce se desfășoară în această perioadă în Polonia, la Lodz, joacă miercuri seară, începând cu ora 19 (ora României), finala campionatului, în compania reprezentativei Ucrainei, echipa „State University of Trade and Economics” din Kiev.

După calificările din grupă, Echipa de fotbal a UVT, campioană națională universitară a României în 2022, a obținut victoria în calificările din sferturi de finală, jucând în compania reprezentativei Norvegiei (scor 3-1 în fața „State University of Trade and Economics”), iar apoi a câștigat și semifinala, jucată în compania echipei reprezentative a Croației (scor 3-1, în fața Universității din Split).

„Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara a evoluat extraordinar în prima competiție de nivel european la care a participat, ajungând să joace finala, în premieră pentru reprezentativa României. Le dorim sportivilor din echipa UVT să fie pe fază și să marcheze decisiv astăzi seară, pentru ca să aducă trofeul campioanei europene la Timișoara! Hai, UVT, mergem la victorie!”, a declarat rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

untitled design set 970x90 px

La revenirea lotului UVT în Timișoara, jucătorii vor susține, joi, de la ora 13.30, în Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, o conferință de presă prilejuită de primirea sărbătorească a echipei ce a adus României un rezultat de excepție, în premieră, prin participarea din finala Jocurilor Europene Universitare.

untitled design set 970x90 px