Şapte echipe luptă pentru un trofeu de tradiţie, la Moldova Nouă

Se dă startul competiţiei în cadrul Campionatului de Minifotbal „Cupa de Vară”, la Moldova Nouă. Şapte echipe se vor duela începând de azi, 16 iulie 2018, în cadrul Campionatului de Minifotbal „Cupa de Vară”, în oraşul dunărean.

În ciuda faptului că mai multe echipe şi-au exprimat interesul de a participa la această competiţie sportivă (iniţial se vorbea de 14 echipe), doar şapte dintre acestea au confirmat prezenţa în cadrul campionatului. Este vorba despre: MOLDOVIŢA, FAIR PLAY, CENTRU CIVIC, PADINA MATEI, N.E.I., ZEII CLISURII şi SPORTING GORNEA.

Referitor la formula competiţională, Marius Costache, organizator al concursurilor sportive la CS Moldova Nouă, informează: „Se va juca stil campionat. Adică, fiecare echipă va juca tur-retur cu cele şase echipe. Primele patru echipe vor juca semifinalele şi finalele în această ordine: 1-3; 2-4”. În fiecare zi, de la orele 21.00, exceptând zilele de sâmbătă şi duminică, câte patru echipe îşi vor da întâlnire pe terenul sintetic din cadrul Liceului Tehnologic „​Clisura Dunării”. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, meciurile anulate vor fi reprogramate în ziua următoare, începând cu orele 20.00, fără a periclita orarul normal al celorlalte echipe.

Meciurile care vor da azi startul competiţiei sunt: MOLDOVIŢA – SPORTING GORNEA şi FAIR PLAY – ZEII CLISURII. Campionatul de Minifotbal „Cupa de Vară” se va desfăşura în perioada 16.07.2018-12.08.2018.

CITEŞTE ŞI: Înscrieri pentru Campionatul de Minifotbal „Cupa de Vară” la Moldova Nouă, o competiție cu zeci de ani de tradiție

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/