Săptămâna Internațională a Francofoniei, la Casa de Cultură Moldova Nouă

În fiecare an, milioane de francofoni din întreaga lume celebrează Ziua Internațională a Francofoniei (20 martie) prin intermediul a fel și fel de manifestări artistice, literare, gastronomice, prin festivaluri de film sau expoziții artistice.

Sfârșitul de săptămână, vineri, 22 martie 2019, începând cu ora 14, îi așteaptă pe iubitorii de limbă franceză (a doua limbă de circulație în Europa, în clasamentul numărului de vorbitori, și a patra în lume) să ia parte la evenimentul special găzduit de Casa de Cultură Moldova Nouă, în colaborare cu Liceul Tehnologic „Clisura Dunării”, cu ocazia Săptămânii Internaționale a Francofoniei (18-24 martie).

În cadrul evenimentului de vineri, copiii Școlii Gimnaziale „Alexandru Moisi” Moldova Nouă, coordonați de prof. Adriana Stancovici, și-au pregătit cu atenție momentul, moment de la care nu vor lipsi: standurile tematice cu tot felul de stegulețe reprezentând țările francofone, desenele, pliantele, cărțile etc. De asemenea, elevii sunt gata să prezinte publicului și câteva momente muzicale, evident, în limba franceză.

Nu uitați! Vineri, 22 martie 2019, începând cu ora 14:00, Casa de Cultură Moldova Nouă și copiii Școlii Gimnaziale „Alexandru Moisi” vă așteaptă să sărbătoriți împreună Săptămâna Internațională a Francofoniei!

Eveniment cu intrare liberă!