Șantierul de pe Bogdăneștilor, în vizorul primarului Fritz: „I-am cerut constructorului să trateze cu maximă seriozitate șantierul”

bogdanestilor4
explo 1000x200
Șantierul de pe Calea Bogdăneștilor se află în vizorul primarului Dominic Fritz, care vrea ca lucrările de la intersecția cu B-dul Cetății să fie finalizate cât mai repede. „I-am cerut constructorului să trateze cu maximă seriozitate șantierul”, a precizat edilul-șef.
Dominic Fritz anunță că este cu ochii pe constructorul care reabilitează Calea Bogdăneștilor. Astfel, primarul Timișoarei spune că a cerut societății să se mobilizeze, astfel încât o parte dintre lucrări să fie finalizate cât mai repede.
I-am cerut constructorului să trateze cu maximă seriozitate șantierul de pe Bogdăneștilor care afectează mii de timișoreni care locuiesc în zonă. Am insistat că e extrem de important să finalizăm intersecția cu Cetății cât se poate de repede – linii de tramvai, semafoare, carosabil. Lucrarea avansează și a început schimbarea ultimei conducte vechi din intersecție. Dincolo de intersecție, pe segmentul până la Alexandrescu, se lucrează acum la terasamentele pentru fundația liniei”, a afirmat edilul-șef.
La finalizarea proiectului, tramvaiele vor putea vira de pe Cetății pe Bogdăneștilor și vor circula pe o linie dublă înierbată, în axul bulevardului.
Lucrările de pe Bogdăneștilor costă 149 de milioane de lei, din care 90 de milioane reprezintă cofinanțarea din partea Uniunii Europene și 59 de milioane vin prin Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare.