Șantierul Centurii Timișoara Sud continuă în forță

Stiri de la Timisoara: Lucrări la un pasaj de pe Centura Timișoara Sud

Cu sute de oameni pe șantier, Centura Timișoara Sud se apropie tot mai mult de finalizare. Continuă munca la pasaje și se toarnă straturile finale de asfalt.

„Săptămâna aceasta, pe șantierul centurii Timișoara Sud a continuat așternerea straturilor de asfalt (de bază, de legătură sau de uzură), amenajarea intersecțiilor și girațiilor, montarea de panouri fonoabsorbante, amenajarea spațiilor de parcare, taluzări, șanțuri și rigole, ziduri de sprijin, precum și la pasajele de pe traseu. Antreprenorul este prezent pe șantier cu circa 400 de persoane, inclusiv mecanicii, șoferii și laboranții și se lucrează în regim full time, 24 din 24 de ore, la terasamente și taluzări”, anunță DRDP Timișoara.

Antreprenorul trebuie să mențină mobilizarea pentru că deschiderea centurii este programată pentru luna iulie. Acum, stadiul lucrărilor este de aproximativ 90%.

Săptrămâna trecută, la pasajul peste calea ferată din zona Freidorf s-au finalizat operațiunile pentru montarea celor trei tabliere metalice, în lungime de 136 de metri.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Centura Timișoara Sud are o lungime de peste 25 de kilometri. Valoarea investiției este de 380 de milioane de lei.

Stiri de la Timisoara: Lucrări la un pasaj de pe Centura Timișoara Sud

Lucrări la un pasaj de pe Centura Timișoara Sud

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/