Județele Timiș și Caraș-Severin, cod galben de caniculă

canicula banat
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Finalul lunii iunie și începutul lunii iulie aduc temperaturi deosebit de ridicate, caniculă și disconfort termic în Banat.

Meteorologii au emis un nou cod galben de caniculă pentru județele Timiș și Caraș-Severin. Avertizarea este valabilă pentru zilele de 30.06 și 01.07.

„În Crișana, Banat, sudul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia, Dobrogea continentală și în Moldova se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi în general de 35…36 de grade, pe arii restrânse mai ridicate în sud și în est. Local, minimele nu vor coborî sub 20 de grade, caracterizând nopți tropicale”, aflăm de la ANM.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Temperaturile se vor menține ridicate și în primele zile din iulie în Banat, iar nopțile vor fi calde. Se anunță și furtuni, care pot lua formă de vijelie.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/