Șantiere noi în tot județul Caraș-Severin. Vezi ce sume de bani sunt alocate!

În urma celui mai recent plen al forului județean, în cadrul căruia bugetul cărășenilor a fost rectificat pozitiv, liderul de la Palatul Administrativ, Sorin Frunzăverde, a explicat cum vor fi împărțite sumele de bani.

Vizate vor fi lucrări ample de infrastructură, precum alimentarea cu apă a unor comune, reabilitare de drumuri comunale, județene sau orășenești.

celtic transilvania 1000x100px

„Am mai prezentat o statistică, legat de Ordonanța 28, care finanțează lucrări de tip canalizare-alimentare cu apă, drumuri județene, drumuri orășenești, drumuri comunale. Județul Caraș-Severin beneficiază de 250 de miliarde de lei în acest sens, din care 143 de miliarde sunt folosite pentru lucrări în continuare. Din cele 27 de lucrări existente în acest moment, 18 lucrări care vor fi terminate în acest an. 107 miliarde vor fi folosite pentru deschiderea de noi lucrări, beneficiarii vor fi locuitorii din 35 de localități din Caraș-Severin. Repet, canalizare, alimentare cu apă, drumuri comunale, județene și orășenești, a declarat președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde.