Rablele din Caransebeş, confiscate de autorităţi!

Autorităţile din oraşul gugulanilor s-au săturat să dea „nas în nas” cu autoturismele avariate de pe străzi care denigrează imaginea municipiului. Acestea au depistat zeci de astfel de maşini, drept care au hotărât să ia măsuri complementare.

Proprietarii rablelor abandonate în mai multe zone ale municipiului Caransebeş riscă să plătească amenzi drastice în condiţiile în care nu scapă cât mai repede de acestea. Autorităţile au depistat la nivelul oraşului peste 40 de autoturisme avariate, pentru aproximativ 20 fiind cunoscuţi proprietarii.

Am identificat 46 maşini părăsite pe zona străzilor cu case, în zona blocurilor, a cartierelor populate. Sunt maşini abandonate pe domeniul public, fie fără numere de înmatriculare, fie ruginite, fie fără geamuri sau în care vegetaţia a început să crească. Acest lucru denotă un dezinteres din partea proprietarilor, dar în acelaşi timp o atitudine civică discutabilă şi o lipsă de respect faţă de vecini, faţă de oraş, nu neapărat faţă de primărie. Pentru 24 dintre maşini se efectuează proceduri în legătură cu dreptul de proprietate al deţinătorilor de autoturisme părăsite”, a declarat primarul Marcel Vela.

CITEŞTE ŞI: CARANSEBEŞUL VA AVEA CAMPUSUL ŞCOLAR DORIT! 

Dezinteresul gugulanilor care îşi lasă autoturismele în voia sorţii, pe patrimoniul municipiului, a determinat reprezentanţii administraţiei locale să ia măsuri.

Dacă aceste maşini nu vor fi ridicate de proprietary, vom emite o hotărâre în Consiliul Local să aplicăm nişte taxe de plată speciale, foarte mari, pentru cei care lasă în dezordine asemenea maşini care strică imaginea oraşului. Aşadar, vor fi aplicate sancţiuni, primăria având şi alternative pentru aces gen de maşini”, a adăugat edilul-şef al Caransebeşului.

Pentru ca maşinile să „dispară” de pe raza oraşului, primăria va pune la dispoziţia cetăţenilor o suprafaţă de teren, în zona târgului de animale, pe care vor putea fi depozitate aceste autoturisme. Potrivit oficialilor, acest demers va fi, cel mai probabil, gratuit, sau vor fi emise sume simbolice.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/