Aproape 20 de străzi, sparte din nou!

explo 1000x200

După ce reșițenii au îndurat șantierul din oraș pentru a putea circula civilizat pe drumurile publice, acum în localitate se va instala din nou haosul în trafic, însă nu în orice condiții.

Aleșii locali au aprobat astăzi o completare la una dintre hotărârile mai vechi, prin care operatorul de apă-canal să înceapă lucrările de reabilitare și extindere a rețelei de apă și canalizare în municipiul Reșița.

Întrucât aceste lucrări ar presupune spargerea unor șosele și trotuare proaspăt renovate anul trecut, administrația locală este decisă să analizeze foarte bine condițiile în care se vor efectua lucrările.

„Suprafețele ce vor fi afectate de lucrări vizează anumite porțiuni care au fost modernizate. În acest context, nu mă opun modernizărilor pe care Aquacaraș dorește să le facă, dar să explice de ce se fac acum spargerile, de ce în acele zone și de ce nu se pot ocoli. Înainte ca noi să ne apucăm de modernizări, am solicitat de la toți operatorii câte un plan investițional să vedem dacă zonele în care se fac asfaltările ar fi fost vizate ulterior de alte lucrări, a declarat Mihai Stepanescu, edilul-șef al Reșiței, în urma ședinței de Consiliu Local de astăzi.

Acesta a subliniat faptul că nu dorește să arunce banii care s-au plătit până acum pe reabilitarea și modernizarea drumurilor și trotuarelor din oraș, astfel că va da avizul de începere a lucrărilor doar dacă primăria va primi garanția că orice înlocuire a rețelelor va fi urmată de o asfaltare corespunzătoare.

Pe lista străzilor vizate pentru noile lucrări se regăsesc porțiuni din: Bulevardul Muncii, Strada Făgărașului, Progresului, Bulevardul Republicii, Calea Timișoarei, Bulevardul A.I. Cuza, străzile Sportului și Petru Maior, dar și Bulevardul Revoluția din Decembrie. Numărul drumurilor vizate se ridică la 18.

banner 970 x 250