Șanse mici anul acesta pentru skatepark! E prea costisitor pentru bugetul orașului!

Zona de agrement Gura Jgheabului se va bucura și în această primăvară de modernizări, dar pentru cea mai așteptată investiție sunt totuși șanse puține. Și asta pentru că bugetul local a fost serios subțiat de majorările salariale din administrația publică!

„La Gura Jgheabului, cu certitudine, în prima ședință voi pune pe ordinea de zi alocarea unei sume minore de bani, spun eu, pentru că am verificat câteva oferte. Mi-aș dori foarte mult să dăm din nou drumul la lacul cu lebede. Din păcate, anul trecut nu a funcționat din cauză că nu am mai avut debitul necesar acolo. Anul acesta am găsit o soluție, să avem lângă lac o sursă suplimentară de apă, sursă ce va asigura debitul pe timpul verii”, a spus primarul Mălăiescu.

În mod cert, administrația locală va reface terenul de fotbal, va pregăti terenul de tenis de câmp, pe cel de volei și va schimba grătarele pentru picnic de pe malul Bistrei. „Skate-parcul este greu de crezut, din păcate, că îl putem face anul acesta. Avem deja o ofertă, toată investiția se ridică undeva la 200.000 de lei, sumă de bani pe care, la ora actuală, nu ne-o putem permite. La rectificările ulterioare din cursul anului vom lua decizii în funcție de ce bani vor mai veni. Ce vom face sigur, pentru că nu este o investiție mare și este un punct de atracție pentru tineri, pentru cei care iubesc sportul extrem, este o tiroliană. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu oamenii specializați, cu Coco Galescu, cu firme care fac așa ceva, am constatat că suma nu este foarte mare, este până în 40.000 de lei. Deci, cu certitudine, această investiție o vom face în cursul anului 2017”, a explicat edilul-șef.

leader board 728 x 90 px

Sursă foto: www.mlive.com