Șanse de viață pentru supraviețuitor

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Tânărul care se afla la volanul mașinii de presă implicate în carnagiul de la Bocșa este în continuare internat la Timișoara. Familia și prietenii sunt alături de el la spital și spun că sunt șanse mari să își revină.

Alexandru Ursu, în vârstă de 23 de ani, a fost implicat la începutul acestei săptămâni în cel mai grav accident rutier petrecut în ultimii ani în Caraș-Severin. Tânărul, care se angajase de mai puțin de o lună la firma de difuzare a presei, venea. împreună cu colegul său, de la Timișoara. În urma gravului accident, băiatul a ajuns la spital în comă. Din cauza stării grave de sănătate a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență de la Timișoara. Familia tânărului nu s-a dezlipit o secundă de lângă acesta, deși nu au voie să intre în salon. Doar mama băiatului îl poate vizita o singură dată pe zi, pentru jumătate de oră.

”Am vorbit la Timișoara și Alex își revine. Are momente în care e mai bine. Starea lui oscilează. Trebuie să îl opereze ca să îi scoată sângele din cutia toracică. Oricum e un semn bun, înseamnă că își revine”, ne-a declarat Tiberiu Guraliuc, un prieten de-al tânărului.

Se pare că Alexandru are sânge și cheaguri de sânge în plămâni, care trebuie eliminate pentru a nu ajunge la inimă.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Medicii sunt în continuare rezervați în legătură cu starea de sănătate a tânărului.

”Noi nu putem să ne dăm cu părerea despre evoluția stării de sănătate a pacientului. Doar familia și apropiații vă pot da astfel de detalii. Ce pot să vă spun este că pacientul este în continuare internat la secția de terapie intensivă”, ne-a spus Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Timișoara.

1000x100 (2) STPT job 1000x200

Comments

  1. Centura de siguranță i-ar fi putut salva viața micuței de 5 ani, care a fost strivită de mașina părinților says:

    […] Șanse de viață pentru supraviețuitor […]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/