Sânge pe Muntele Mic! Patronul hotelului de fițe „Montis”, acuzat de tentativă de omor!

adrian hojda

Fostul viceprimar al comunei Corbeanca a fost transportat la spital cu o plagă deschisă la cap! Fiul cel mic al milionarului timișorean Georgică Cornu a scăpat teafăr doar pentru că e cine e!

Aduși de Romeo Dunca pe Muntele Mic, frații Halip sunt astăzi proprietarii celui mai de fițe hotel de la cota 1600. Dar asta nu-i îndreptățește să împartă pumni, picioare și să spargă sticle în capul turiștilor! Ciprian și Marcel Halip sunt acuzați că au deschis sezonul de schi intrând cu tupeu peste mai mulți tineri cazați într-o cabană din spatele celebrului „Montis”, bătându-i cu bestialitate. Atât de rău încât organele de cercetare penală au pe masă o plângere penală pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor!

hojda adrian
Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Mai degrabă, spre dimineață. Politicianul Adrian Hojda, fost viceprimar în comuna Corbeanca, îi acuză pe cei doi frați Halip și pe un anume Dorel Blaj, poreclit Dodo, de violență extremă, izvorâtă din nimic altceva decât din faptul că ei și alți câțiva prieteni milionari se cred stăpânii Muntelui Mic. „Eram la noi în cabană. Ne-am trezit cu doi indivizi. Ciprian Halip și Dodo. Ne-au invitat la un whisky, la spa, apoi au fost deranjați de un geam deschis și unul din ei a lovit cu pumnul în masă. Halip a sunat pe cineva să aducă o sticlă de vin. La un moment dat au vrut să plece. Când au ajuns la ușă, Dodo a început să ne înjure, să ne facă boschetari. Nu a replicat nimeni. Acest Dodo a sărit apoi la bătaie, a vrut să-l lovească pe prietenul meu. Ciprian Halip îl ținea. La un moment dat i-a dat drumul, să-l lovească pe prietenul meu, iar Halip a sărit la mine. Ne-am îmbrâncit. Chiar atunci a ajuns fratele lui Halip, Marcel, cu o sticlă de vin în mână. Noi ne îmbrânceam, ne apăram. Prietenul meu era lovit cu pumnii în față. Pe mine m-a lovit cu sticla de vin direct în cap! S-a spart sticla, a rămas cu gâtul sticlei în mână. A țâșnit sângele, am încercat să fug din cabană. Mi-a spart cutia craniană! Fetele care erau cu noi și dormeau în camere urlau. Prietenul meu era jos, îl loveau, atunci am încercat să-i împing să nu-l mai lovească. S-au oprit când au văzut că e plin de sânge prin cabană!”, a povestit Hojda pentru expressdebanat.ro.

scandal muntele mic

Politicianul a sunat la 112 și a cerut intervenția forțelor de ordine, dar și a Ambulanței. El și amicul său aveau nevoie de îngrijiri medicale de urgență, dar și de protecția Poliției. „Pierdusem sânge! Știam că e o gașcă pe Muntele Mic, am sunat de frică la Poliție să nu ne măcelărească. Ne gândeam că poate ne omoară, ne așteptam să se întoarcă la noi cu un cuțit. Marcel Halip a venit înapoi, purta un bandaj foarte mic la arcadă și ne-a amenințat să nu mergem la Poliție. Ciprian Halip era în fața hotelului, cu Romeo Dunca. Ne temeam pentru viețile noastre! Am ajuns până la urmă la spital. Eu am fost cusut, prietenul meu e și el tăiat în cap!”, a mai spus Adrian Hojda.

hojda

În aceeași cabană cu politicianul se afla și Andrei Cornu. Acesta a scăpat de furia fraților Halip și a celui cunoscut în Timișoara drept „Dodo”. „În Andrei nu au dat pentru că știau că e băiatului lui Georgică Cornu!”, a explicat fostul vice din Corbeanca.

Ciprian Halip era ieri internat în Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Evident, ca urmare a conflictului de pe munte. Ne-a prezentat în câteva cuvinte o cu totul altă versiune a încăierării. „Nu vreau să discutăm. A fost o altercație și cam atât. Niște băieți distrați, băuți și… cam atât. Sunt internat în spital, aștept să văd ce spune doctorul. Erau oamenii cu muzica foarte tare, i-am rugat să dea muzica mai încet și de acolo a început cearta. A fost destul de scurt totul, doar că a luat cineva o sticlă și m-a lovit cu ea către cap, atunci am băgat mâna și cam atât. M-a lovit cu sticla!”

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, despre care se știe că are un apartament închiriat la prietenii săi de la „Montis”, a coborât după ce a auzit scandalul. Chiar atunci echipajul SMURD acorda îngrijiri medicale victimelor. „Nu știu, eu am ajuns târziu. Când am auzit, oamenii deja plecaseră, chiar nu știu. Nu știu care au fost implicați, pe Cipi (n.r. – Ciprian Halip) nu l-am mai văzut, nu am vorbit cu el. Am auzit că a fost un scandal la o cabană vecină. Lumea vine, mai bea… Când o să învățăm să nu ne mai bem mințile…”, a explicat șeful județului cele întâmplate.

romeo dunca scandal muntele mic
Romeo Dunca, la locul scandalului violent 

Date mult mai concrete am primit în schimb de la Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin: „La ora 05.49, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că la o cabană din stațiunea Muntele Mic este un scandal în desfășurare. La fața locului s-au deplasat polițiști de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, care au identificat 5 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 37 de ani, din județele Timiș și Ilfov, între care ar fi izbucnit un scandal în cursul nopții, aceștia agresându-se fizic reciproc. Ulterior, 3 dintre cei implicați s-au prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, unul din aceștia, în vârstă de 32 de ani, rămânând internat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările.”

Adrian Cuculis, avocatul politicianului Adrian Hojda, își întemeiază plângerea penală pe un alt articol din Codul Penal. „Imaginile anexate arată în opinia noastră mai degrabă a tentativă de omor, însă poliția i-a sfătuit să se împace. Aparent, hotelierii erau sub influența băuturilor alcoolice, iar la aproximativ două ore când a ajuns și poliția și salvarea în vârful muntelui, aceștia fugiseră. Imaginile sunt grăitoare”, a spus avocatul Adrian Cuculis pentru Impact.ro.

O reclamă excelentă pentru Muntele Mic, chiar la deschiderea sezonului! Pârtie! Trec „bombardierii”!

halip montis