Sancțiuni în urma controalelor privind „curățenia“ din Timișoara. Amenzi cu iz politic!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Comisia mixtă pentru investigarea și soluționarea stării de curățenie a Timișoarei, constituită la ordinul prefectului Eva Andreaș, la sfârșitul lunii noiembrie, a aplicat sancțiuni în urma controalelor efectuate în zonele publice.


Prefectul județului Timiș, Eva Andreaș, a cerut astăzi, în ultima ședință de Colegiu Prefectural pe anul 2018, concluzia activității de control a comisiei mixte, constituită pentru rezolvarea problemei deșeurilor de pe străzile din Timișoara. Șefa Comisariatului Județean Timiș – Garda de Mediu, Lavinia Alina Călușeru, a prezentat evaluarea din care a rezultat că zonele publice erau insalubre și a comunicat că s-au aplicat sancțiuni.

Nu există contract încheiat pentru salubrizare stradală

Comisia mixtă formată din DSP Timiș, Garda de Mediu – Comisariatul Județean și IPJ Timiș a amendat Primăria Timișoara cu 50.000 lei. „S-a constatat că zonele publice sunt insalubre, în special în stațiile de transport în comun. Nu există contract încheiat pentru salubrizare stradală, în conformitate cu prevederile legale”, a precizat comisar-șef Lavinia Alina Călușeru.

Curățenia la Târgul de Crăciun din Timișoara

promovare banner maxagro Muzeul TM

Prefectul Eva Andreaș a adus în discuție problema stării de curățenie de la Târgul de Crăciun. 88 de căsuțe au încheiat contracte de salubrizare și o căsuță a emis un refuz de a încheia un astfel de contract. „O să solicit Poliției Locale, care se află în subordinea administrației publice locale, să verifice, pentru că este în competența lor acest aspect”, a spus comisar-șef Lavinia Alina Călușeru.

În urma sancțiunilor aplicate, primarul Nicolae Robu a declarat că Garda de Mediu este o „instituție PSD-izată”, care „încearcă să învinovățească primăria”.

 

Sursă foto: debanat.ro.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/