Sănătatea vine la pachet cu Vitamina C Lipozomală

Magazinul de produse naturiste „Enigma Plant” demontează mituri și garantează eficiența Vitaminei C Lipozomale. Zeci de cutii au ajuns la Spitalul „Dr. Victor Babeș” și Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Eficiența Vitaminei C a fost amplu dezbătută în această perioadă, rezultând atât păreri pro, cât și contra. S-a ajuns chiar la o isterie în masă în ceea ce privește achiziționarea a cât mai multor fructe, legume și vitamine tocmai pentru a preveni noul COVID-19. Fie că au fost achiziționate din farmacii sau din magazinele de produse naturiste, un lucru este cert: populația a marjat pe Vitamina C ca factor important în întărirea imunității.

Prezent pe piață în Timișoara, din anul 2008, magazinul de produse naturiste „Enigma Plant” comercializează peste 5000 de produse BIO, pulberi organice, alimente, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente și cosmetice. Unul dintre atuurile acestor luni a fost Vitamina C Lipozomală, a cărui rată de absorbție în organism este de 80%, față de 20 %, ca în cazul celei clasice, iar asta datorită încapsulării lipozomale cu ajutorul tehnologiei Liposhell, după cum susțin administratorii magazinului. „S-a discutat mult pe tema acestui subiect, cum că nu ar avea nicio eficiență Vitamina C, dar eu susțin cu tărie că mai ales Vitamina C Lipozomală este chiar indicată, mai ales în această perioadă când sistemul nostru imunitar trebuie să fie cât mai întărit. Da, nu este recomandat să facem abuz, dar nici să o dăm uitării. Gândiți-vă că încă de mici eram tratați cu Vitamina C, în toate formulele ei, prin urmare aceasta nu trebuie să ne lipsească din casă.”, a declarat Alexandru Bumbea, administratorul magazinului Enigma.

„În această perioadă, trebuie să fim solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru! Doar #împreună vom învinge!”

Pentru a fi încă un sprijin pentru cadrele medicale aflate în linia întâi cu lupta, magazinul Enigma Plant a donat stocuri întregi de vitamina C medicilor de la Spitalul „Dr. Victor Babeș” și celor de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara și, de asemenea, o parte din profitul obținut din vânzările de Vitamina C Lipozomală către instituțiile medicale din județ.

Alexandru Bumbea încurajează oamenii să doneze către Asociația „Dr. Victor Babeș” din Timișoara, direct în contul acesteia (RO84RNCB0255113757760002) sau către Asociația Cardioapex a Institutului de Boli Cardiovasculare (RO43BTRLRONCRT0468353101).

Sediile magazinelor Enigma se găsesc în Timișoara și Oradea la următoarele adrese:
Timișoara
Strada Mureș nr. 1, Complex Doina (9:00-17:00)
Bd. Carol I nr. 29 (9:00-17:00)
Strada Aristide Demetriade nr. 1, Iulius Mall Timișoara (10:00-20:00)
Strada Eugeniu de Savoya nr. 7 (8:00-19:00)
Oradea
Strada Nufărului nr. 30, Complex Lotus Oradea (10:00-20:00)
Strada Ștefan Octavian Iosif nr. 7, Oradea Lotus Retail (10:00-20:00)

De asemenea, se pot face comenzi online, pe site-ul: bit.ly/enigma-plant-online sau la numerele de telefon: 0356462522, 0768 587 847.